En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir tasarımdır. Bu tasarım, ekseriya her seviyede veçhe değiştiren bir sıra açılı iniş ve merdiven muhtevaerir ve ev yahut sıkçerağ alanlarda sahaın müsmir bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları muntazam olarak gestaltlmalıdır. Kapının mazbut çallıkışmasını sağlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım konstrüksiyonlmalıdır.

Her vakit özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir yük, möble yahut başka bir gerelti bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı sıkıya kapanmasını sağlamaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu kırmızda;

Baplar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 grup birlik kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması sağlam nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en muhteşem avantajı esrar sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan uygun ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den saksılamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin Yangın Kapısı asgari boyutları, gaile taşıma kapasiteleri ve vacip yangına peklik dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolay erişilebilir olmalarını esenlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye oldukça duygun davranıyoruz.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte yamanı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli zemin oluşturur.

Report this wiki page